Met de nodige ervaring en vakmanschap weet Jack Ruskus waar op gelet moet worden. Servicegericht en met alle kennis in huis om vele soorten schilderwerk is in huis om alles naar wens uit te voeren.

Schildersbedrijf Jack Ruskus verzorgt schilderwerken zowel binnen als buiten. Naast het schilderwerk zelf wordt er ook meegedacht en geadviseerd over bijvoorbeeld kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoud.

Ook behangen houtreparatie en coating behoort tot de mogelijkheden.

Binnen

Voor het schilderwerk aan de binnenkant van uw huis, bedrijfspand of instelling wordt uitsluitend gebruik gemaakt van milieuvriendelijke verf op waterbasis. Deze producten zijn afkomstig van gerenommeerde producenten.

Buiten

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout.

Houtreparatie

Houtrot laten repareren is vaak niet alleen voordeliger dan vervangen, maar als dat vakkundig gedaan wordt is het ook nog eens een duurzame oplossing. Gerepareerde onderdelen blijven, mits regelmatig onderhouden, als nieuw. Mocht een aangetast raam, deur of kozijn niet meer te redden zijn, dan zal dat geadviseerd worden en zorgen we uiteraard voor de vervanging.

Behangen

Ook het aanbrengen van behang behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast adviseren wij je graag over de vele mogelijke soorten wandafwerking. Voor wanden die tegen een stootje moeten kunnen of beschadigd zijn is glasweefselbehang bijzonder geschikt. Glasweefsel heeft een structuur waardoor oneffenheden verdwijnen en het zorgt voor luxueuze en warme uitstraling.

Damwandcoatings

Bedrijfspanden met damwandbekleding kunnen voorzien worden van een coating. Gebouwen worden eerst grondig gereinigd alvorens de coating wordt aangebracht.

Jack Ruskus | Schildersbedrijf