Voor alle schilderwerken zowel binnen als buiten, van monumentaal tot nieuwbouw. Ook voor behangwerk en beglazing ben je aan het juiste adres.

Onderscheidend is dat ik graag met je meedenk en advies uitbreng over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Samen met komen wij zeker tot een prima plan van aanpak.

Onderhoud van schilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout.

Er wordt gewerkt voor zowel particulieren als bedrijven, woningcorporaties en overheidsinstellingen. Door het vakmanschap te combineren met professionele producten kun je rekenen op een voortreffelijk eindresultaat.

Schilderwerk


Met de nodige ervaring en vakmanschap weet Jack Ruskus waar op gelet moet worden. Alle kennis is in huis om al het schilderwerk naar wens uit te voeren.

Service


Voor elk project wordt gestreefd naar een optimale service. Met duidelijke afspraken worden de werkzaamheden uitgevoerd om je zo goed mogelijk te ontzorgen.

Advies


Ook kan ik adviseren over zaken als kleurstelling, producten, onderhoud, beglazing, behang, plafond- en wandafwerking en eventuele schade expertise.

Kwaliteit


Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogstaande producten. Zo is een goed geschilderde afwerking is niet alleen mooi maar ook een duurzame investering.

Jack Ruskus | Schildersbedrijf